Als je wat langer de tijd hebt om op onze website rond te kijken of eerdere blogs van mij leest, dan merk je meteen dat wij niet een standaard co-working space zijn. We voorzien niet alleen in werkplekken, vergader- en trainingsruimte, maar bieden ook podium aan sociaal maatschappelijke organisaties, zoals Utrecht in Dialoog.

Wie of wat is Utrecht in Dialoog?
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die dialoog een warm hart toedragen en zich hiervoor inzetten. Zij willen door middel van het gesprek met elkaar te voeren, inspirerend en betekenisvol zijn voor hun deelnemers. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke acties.

Wat is de relatie tussen Maliebaan45 en Utrecht in Dialoog?
Maliebaan45 draait om mensen. Zij maken het tot een fijne werkplek. De sfeer en de inrichting van de ruimtes speelt uiteraard een grote rol, maar zonder onze members en de ontmoetingen die er plaatsvinden, is er geen leven en energie in het pand. Daarom past Utrecht in Dialoog ook zo goed bij ons. Zij organiseren op allerlei manieren ontmoetingen tussen mensen uit Utrecht, met het doel om een betere samenleving en leefomgeving te creëren.
Nederland wordt harder, iedereen heeft het druk en we hebben vaak geen tijd om, om te kijken naar de medemens. Zo missen we de kans om kennis te maken met andere levenstijlen of denkwijzen, die net zo mooi en boeiend kunnen zijn als die van ons zelf. Alleen door in gesprek te gaan en nieuwsgierig te zijn naar elkaar, ontdekken wij elkaar en kan er meer wederzijds begrip ontstaan in Utrecht.

Wij zijn er trots op om deze organisatie te steunen.

Samantha van Londen