Omschrijf jezelf eens in maximaal vijf zinnen.

Jeetje. Ik houd van echt en reuring. Beide zorgen ervoor dat ik creatief, natuurlijk, intuïtief en betrokken kan leven en werken. Na heel wat bewogen jaren prive en zakelijk ben ik ontzettend dankbaar voor wat mijn leven me brengt. Hoewel niet altijd makkelijk blijf ik mezelf trouw en is hiernaast leading by example wel een drijfveer voor mij. Naast werk ben ik ook een schrijver/dichter, liefhebber van Zuid-Afrika en kun je ook met me mee op naturetrail in Zuid-Afrika. Trails die ik vanuit de Kenchaan Foundation (waar ik ook in het bestuur zit) organiseer. Daarnaast doe ook heel veel bij Kampong hockey (teamontwikkeling van topsport jeugd), ben ik groot liefhebber van Terschelling waar ik al mijn zomers doorbreng (en mijn werk ook naar toe haal) en ski ik graag.

Ik gun iedereen zijn eigen reis. Het is prachtig, zelfs als je in de drek staat.

Je bent nu officieel één van de bewoners van Maliebaan45. Vertel kort wat jouw bedrijf doet.

Lucht is een bureau voor organisatieontwikkeling. Ik werk zowel alleen als met netwerkpartners die vanuit hetzelfde gedachtegoed willen ontwikkelen. Van binnenuit, ruimte te maken voor ontwikkeling, inspiratie, verandering en beweging. Dat doe ik vooral in de publieke sector. Een sector die ik van binnenuit goed ken. De benadering die ik kies is vanuit het grotere geheel en dat wat ik wil bewerkstelligen met de mensen die de organisatie maken moet passen in de context van dat geheel. Hoe? Van interimopdrachten tot coaching, van laagdrempelige workshops organisatieopstellingen tot programma duurzame inzetbaarbaarheid. Maar vanuit hetzelfde leidende principe: jij wilt ontwikkelen, ik faciliteer. Met liefde omdat ik iedereen zijn eigen reis gun. Het is prachtig, zelfs als je in de drek staat.

Ook Lucht is in ontwikkeling – na vijf jaar staat het bedrijf er. En zijn we nu bezig met een nieuw logo en een nieuwe website.

Welk talent breng jij mee naar Maliebaan45?

Ik ben in staat om mensen vanuit meerdere perspectieven naar dingen te laten kijken. Ik ben een goede sparringspartner, inspireer en weet ook vaak mensen samen te brengen.

Daarnaast breng ik hoop ik gezelligheid en inspiratie.
Ik ben van plan in 2018 4 gratis masterclasses te geven op de Maliebaan45 voor mijn klanten en netwerk – bij deze ben je uitgenodigd.

Andere bewoners hebben ook hun talenten. Op welke manier kunnen ze jou aanvullen? Waar heb jij behoefte aan?

Ik zou het fijn vinden bewoners te kunnen betrekken door eens mee te lezen met een blog, programma of voorstel. In je eentje word je soms een beetje blind.

Daarnaast heb ik soms moeite om dingen af te maken – ideeën genoeg en dan ….
En wellicht kan er ook samengewerkt worden voor klanten. Ik hou van delen.