!Helaas zijn er geen plekken meer beschikbaar!

geschreven door Suzanne van Duijn.

Whoop whoop, op 13 december organiseren Suzanne samen met Jessica een event over freelancer worden. En wel eentje met veel vrijheid, genoeg klanten en veel reislust. Kom je ook?

Zó leuk! Op dinsdagavond 13 december, 19:30 tot 22:00 uur, organiseren Jessica Lokker en ik een event in Utrecht. Het thema: De Reislustige Freelancer. Van droom tot baan: wij gaan jullie alles vertellen over freelancer worden, werken en leven in vrijheid (lees: locatieonafhankelijk zijn) én daarmee je geld verdienen.

Wie zijn wij?

Jessica en ik werken allebei als freelancer, reisblogger en digital nomad. Jessica is gespecialiseerd in teksten, beeld en video. Ik richt me op (online) communicatie & PR. Jessica is na haar studie direct als freelancer aan de slag gegaan, terwijl ik eerst in loondienst heb gewerkt (op een ander vakgbied nota bene).

Het event

Tijdens ons event vertellen wij jou ons verhaal: hoe zijn wij gekomen tot de tevreden Reislustige Freelancers die we nu zijn? Welke tips hebben wij voor jou? Wanneer kun je je baan opzeggen om freelancer te worden? Hoe vind je klanten? Verdient dat nou een beetje? En hoe kun je locatie-onafhankelijk worden?

Uiteraard willen wij ook jullie verhalen én dromen horen. Hoe zou jij het liefst je geld verdienen en waarom doe je dat nog niet? Samen gaan wij aan de slag om jouw dromen te realiseren, geven we je concrete tips en rekenen we af met beren op de weg. Zodat ook jij straks kan werken in alle vrijheid. En met vrijheid bedoelen we voldoende geld en de mogelijkheid om veel te reizen.

Prijs: 12,50 euro inclusief twee drankjes, een snackje, onze presentaties en een goodiebag.

Aanmelden

Meld je aan via info@suusjehq.nl. Je krijgt daarna een mail met informatie en betalingsinstructies. LET OP: Deelname is pas bevestigd na ontvangst van de betaling (vooraf dus). Afmelden kan tot en met 6 december. Daarna kunnen we je helaas niet meer je geld teruggeven! Je mag je kaartje wel overdragen aan iemand anders.

Tot 13 december?

Dit blog verscheen als eerste op Artikel 2.55.