Susan & Maliebaan45
Eigenlijk doe ik alles bij Maliebaan45. Als je er een naam aan zou willen geven, ben ik de coördinator. Dat betekent dat mijn rol heel veelzijdig is. Dat vind ik ook zo leuk. Ik regel de dagelijkse operatie: ik start ‘s ochtends op, zorg ervoor dat alles de hele dag op rolletjes verloopt en sluit ’s avonds weer af. Als gastvrouw ontvang ik de bewoners van het pand en hun gasten en regel ik alles op het facilitaire vlak. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor mensen die hier werken en zorg dat ook achter de schermen alles goed geregeld is.

Raken met warmte en lichtheid
Ik vind het belangrijk dat onze bewoners en gasten zich thuis voelen bij Maliebaan45. Mijn kracht ligt in het aanvoelen van mensen. Het contact dat ik heb, is meestal persoonlijk en warm. Ik vind het fijn om mensen om me heen te hebben en écht contact te maken, een verbinding aan te gaan. Ik doe dit graag op een persoonlijke manier, met lichtheid, omdat je dan volgens mij mensen raakt. Daar is het mij om te doen, mensen raken en op die manier betekenisvol zijn. Dat vraagt om een persoonlijke benadering en aandacht hebben. Als we bijvoorbeeld groepen in huis hebben hangt er vaak een gezellige en levendige sfeer. Die bedrijvigheid vind ik leuk. Voor de lunch sta ik dan zelf iets extra’s te koken, naast wat de cateraar brengt. Het is typerend voor waar ik van geniet en wat ik graag doe.

Creëren met energie
Ik breng graag creativiteit, in de breedste zin van het woord. Letterlijk doordat ik graag teken, ontwerp en illustreer. Een handgeschreven bericht maken, mooie verpakkingen gebruiken of het tekenen en bewerken van illustraties voor onze website…van dat soort dingen kan ik erg genieten. Ze stralen warmte, aandacht en een persoonlijk tintje uit.
Maar ook door lekker te koken of creatieve oplossingen te bedenken over onze bedrijfsvoering geef ik uiting aan mijn creatief talent. Het creëren en zelf dingen maken geeft me rust en inspiratie. Tegelijk krijg ik er ook energie van. Het geeft me zoveel energie, dat ik ga vliegen.