Eerst werkte ik twee, maar al snel vier dagen per week bij Maliebaan45. Dat vind ik zó fijn om te doen. Verschillende dingen heb ik vóór die tijd gedaan, zoals kunsteducatie, horeca en online marketing. Maar hier komt alles samen en het best tot zijn recht.

Maliebaan45 is een prachtig en uniek pand. Ik merk aan iedereen hoe leuk men het vindt om hier binnen te komen en hoe fijn het is om een eigen werkplek te ontdekken. Je ervaart een combinatie van rust, je thuis voelen, een ongedwongen professionele omgeving, ontmoeting en gastvrijheid. Het is ook altijd mogelijk om vakgenoten en cliënten uit te nodigen.

Waar ik graag voor zorg zijn dat thuisgevoel, de sfeer, de professionele, persoonsgerichte gastvrijheid. Dat kan individueel zijn en voor groepen. Het gaat om alles wat men wenst: een geschikte ruimte, heerlijke koffie en lunch aan de bar en muziek. Achter de schermen verzorg ik alles dat hiervoor nodig is.

Ik word zelf echt enthousiast van het organiseren van evenementen bij Maliebaan45. Samen met mijn collega Susan komen we op veel nieuwe ideeën, voorstellen en initiatieven binnen de onderneming. Deze gebruik ik in de ontwikkeling van een vorm van community-marketing en natuurlijk slimme benutting van Facebook en Twitter. Daarnaast vind ik het een uitdaging om nóg meer mensen het prachtige pand van Maliebaan45 te laten zien. Dit wil ik doen door de eventkalender te vullen met netwerkevenementen voor coaches, Maliebaan-lunches en Maliebaan Movies, maar wie weet in de toekomst ook muziek of theater!