Energiek en innovatief ondernemen

Ik startte als coördinator van Maliebaan45 en nu ben ik aan het bedrijf verbonden als ondernemer. Als ik mensen vertel over Maliebaan45, dan is het meteen duidelijk dat het niet om zomaar een gewoon bedrijf gaat. Want Maliebaan45 is bijzonder, het is een innovatieve en energieke onderneming. Personen en groepen die incidenteel of regelmatig een fijne plek zoeken om te werken of mensen te ontmoeten, zijn van harte welkom. Je kunt je bij ons trouwens ook permanent vestigen als bedrijf.

Ons motto is: ‘thuiswerken buitenshuis’. Maliebaan45 is zakelijk, gastvrij, persoonlijk, stijlvol en warm.

In mijn rol als coördinator was ik de eerste zeven jaar gastvrouw, spin in het web en eerste aanspreekpunt tegelijk. Ik deed er alles aan om Maliebaan45 een plek te laten zijn waar mensen graag komen en verblijven. Na een overstap naar een soortgelijke onderneming in Johannesburg (Zuid Afrika) nemen Susan Kersten en Sanne van Huissteden deze rol op zich.
Als ondernemer deel ik mijn ervaringen met hen, en kunnen zij weer nieuwe inzichten brengen in de bestaande gang van zaken. Zo kunnen we van Maliebaan45 een nog fijnere werkplek maken dan hij nu al is.

Werken is hier leren. Zo geven we ook Maliebaan45 samen vorm, al werkend, al lerend.