Graag stellen wij je onze members voor.
sustainablechange

Sustainable Change

Sustainable Change is een adviesbureau dat organisaties begeleidt bij de ontwikkeling en implementatie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

kesselssmit

Kessels & Smit

Kessels & Smit, The Learning Company, is een hecht netwerk van 50 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling.

fce_2

FCE

De FCE is een platform voor vakontwikkeling op het gebied van leren in organisaties en HRD in Nederland en Vlaanderen.

pluc

PLUC!

PLUC! is een opleider van (finance) professionals met een frisse aanpak en nuchtere kijk op de behandelde materie.
one_advocaat

ONe Advocaat

ONe is de advocatenpraktijk van Odile Nijkamp, specialist in arbeids- en ontslagrecht. Odile gelooft in een snelle, persoonlijke en doeltreffende aanpak waarbij een goede onderhandeling én een prettige samenwerking centraal staan.

defeijter

Defeijter Administraties

Defeijter administraties is een administratiekantoor in Utrecht, speciaal voor ZZP’ers en freelancers.

ennuonline

En Nu Online

En nu online is een maatschap van professionals met een passie voor leren en ontwikkelen, met een sterk geloof in de kracht van sociale media ter ondersteuning van leer- en veranderprocessen.

web

Webathletics

Webathletics is an organisation which wants you to reach your fitness goals as fast as possible. We do this by combining motivating theories, scientific foundations and IT knowledge in stunning 3D Apps in which you can train, compete and play.
LabofLove

The Lab of Love

The Lab of Love richt zich op het verdiepen van een bestaande relatie, het herstellen van kleine haarscheurtjes in een relatie, het repareren van serieuzere schade en het oplossen van relatiecrisis

spinperceptie

SpinPerceptie

SpinPerceptie bv is een ondernemend adviesbureau voor families van familieondernemingen. SpinPerceptie heeft zich gespecialiseerd binnen drie segmenten: familieoverdracht (vermogen/onderneming) met of zonder kinderen, bemiddeling tussen familieleden(dga’s) en plotselinge troonoverdracht (interim management).

Eik-en-Linde-Logo-150x150

Eik & Linde

Eik&Linde werkt aan het verduurzamen van de samenleving. Hierbij is echte, oprechte duurzaamheid de focus; geen ‘quick wins’ ten koste hiervan. Financieel gewin is geen doel op zich maar een gewenste randvoorwaarde.
De activiteiten van Eik&Linde vallen uiteen in twee hoofdgroepen, Projecten en Advisering.

Rake Assessment

Rake Assessment

Rake assessment development is specialist in het in kaart brengen en ontwikkelen van competenties van mensen in werksituaties. Diensten zijn assessment en coaching. Rake is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en licentiehouder van CEB/SHL.
Opdrachtgevers zijn bedrijven en instellingen waarmee een jarenlange en hechte samenwerkingsrelatie is opgebouwd.

logo zorgvoorkennis.indd

ZorgvoorKennis

Leeroplossingen voor zorgorganisaties en gemeenten. Ons onderwijsbureau biedt maatwerk en is specialist als het gaat om het classificeren en indiceren van zorg door zorgorganisaties en gemeenten.

Ipsum Contracts

Ipsum Contracts is een start up in de FinTech-branche. We spelen in op de opkomst van
virtuele valuta (zoals bitcoin) en de onderliggende technieken

openuniversiteit-logo-

Open Universiteit

De Open Universiteit heeft als publiek bekostigde universiteit in het hoger onderwijsbestel een bijzondere opdracht, namelijk het ontwikkelen en aanbieden van open hoger afstandsonderwijs.Onderwijs dat een alternatief is voor het meer traditionele hoger onderwijs.

Pradd, theo van der meer

Pradd

Pradd is een PR bureau speciaal voor reclame-, marketing- of internetbureaus die tijdelijk de PR discipline willen toevoegen aan hun diensten