Elke vergaderruimte heeft zijn eigen sfeer.

Verspreid door het pand vind je verschillende vergaderruimtes. Van de eerste verdieping tot en met de 3e verdieping. Je kan de ruimte kiezen die het beste past bij jouw bijeenkomst,  elke ruimte anders is qua sfeer en uitstraling.

De Van Goghkamer en de Bushalte bevinden zich op de eerste verdieping en beschikken over een grote ronde tafel in het midden, voor 6 personen.
Op de tweede verdieping bevinden zich de Afrikamer en de Stijlkamer. De Stijlkamer is in ingericht met een langwerpige tafel, geschikt voor 6 personen, vaak gekozen voor zakelijke meetings.
De Afrikamer is een fijne vergaderruimte tot een maximaal aantal van 8 personen. Je werkt aan een ronde tafel. De ruimte wordt veel gebruik voor trainingen met kleine groepen. Mede omdat deze kamer ook een tv-scherm heeft, fijn om te gebruiken voor presentaties.
Onze Huiskamer bevindt zich op de bovenste etage (3e verdieping). Een warme, huiselijke ruimte die ideaal is voor brainstormsessies of juist voor coachgesprekken. In de ruimte staat een bank met fauteuil en een televisie. Je werkt hier aan een eettafel, waar 6 personen omheen kunnen zitten.

Vraag direct jouw ruimte aan via het offerte formulier.

Capaciteit
Tot 8 personen

Onze vergaderkamers  zijn per blok van 2 uur te huur en gelden onderstaande prijzen:

Kosten per blok bij afname van
prijzen vanaf 1 januari 2019
1 blok: € 77,00
10 blokken: € 74,50 per blok
20 blokken: €72,00 per blok
40 blokken: €66,00 per blok

Offerte aanvraag

Ruimte aanvraag
Sending