Maliezicht, een sfeervolle trainingsruimte voor een klein gezelschap

Er zijn in totaal 3 groepsruimtes, waarvan Maliezicht de kleinste is. Een trainingsruimte voor maximaal 12 personen. Begin 2018 is deze ruimte verbouwd waardoor er meer ruimte is ontstaan en het een moderne look heeft met een klassiek tintje. Er staat een grote tafel met 10 stoelen en extra krukjes om bij te schuiven wanneer de groep groter is. Daarnaast is er een zitje met een bank en twee gemakkelijke stoelen. Deze groepsruimte is populair voor werkgroepen, trainingen, workshops en vergaderingen.

Heb je de ruimte voor 1 dag(deel) nodig dan kan je het los boeken. Ben je van plan om de trainigsruimte vaker te gebruiken voor jouw leergang, dan past een strippenkaart het beste bij jouw behoefte.

Ben je op zoek naar een grotere ruimte? Dan hebben wij de trainingsruimtes Spoorzicht  en Sterrenzolder . Spoorzicht is een langwerpige ruimte geschikt voor 25 personen. Deze groepsruimte wordt veel gebruikt voor vergaderingen waarbij tafels nodig zijn en voor trainingen en workshops. De ruimte is flexibel in te richten.
De andere trainingsruimte is Sterrenzolder, die genoeg ruimte biedt voor 20 personen. De ruimte heeft echt het ‘zoldergevoel’ en wordt daarom veel gebruikt voor groepsbijeenkomsten, opstellingen of brainstormsessies.

Je kan direct een offerte aanvragen door middel van het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met je.

Capaciteit
Tot 12 personen.

Kosten per dagdeel bij afname van
prijzen vanaf 1 januari 2019
1 dagdeel: €236,00
10 dagdelen: €215,00 per dagdeel
20 dagdelen: €200,00 per dagdeel
40 dagdelen: €155,00 per dagdeel

Offerte aanvraag

Ruimte aanvraag
Sending