Maliebaan45 biedt dé werkplek in Utrecht voor zelfstandigen en het MKB. Het pand telt vier verdiepingen en heeft verschillende ruimtes waar je jouw ideale flexplek kan kiezen.

Op de eerste verdieping vind je bij ons twee grote ruimtes die ingericht zijn als flexplek. FlexVoor en FlexAchter hebben elk twee grote houten tafels met acht werkplekken. Je zit hier samen met andere flexwerkers. De FlexVoor is een ‘sociale coupé’. Op deze plek kun je even snel wat overleggen of een kort belletje plegen. Wil je liever geconcentreerd werken, kies dan voor een werkplek in FlexAchter, de ‘stiltecoupé’. Hier is het rustig en stil.

Geconcentreerd werken kan ook in een van de vergaderruimtes, mits deze gereserveerd zijn voor andere gasten.

Heb je behoefte aan veel overlegmogelijkheden? Maak dan gebruik van ons werkcafé op de begane grond bij de bar. Het werkcafé is gezellig en informeel en je kunt hier genieten van heerlijke koffie. En bij mooi weer kun je ook fijn werken in onze grote beschutte stadstuin. Er is volop gelegenheid om andere flexwerkers en ondernemers te ontmoeten. Je hebt snel contact met iemand!

Ben je op zoek naar een vaste kantoorruimte en heb je specifieke wensen met betrekking tot je werkplek? Wij zijn benieuwd naar je ideeën! We leveren ook maatwerk en bekijken we samen met jou de passende mogelijkheden om de perfecte werkplek te creëren.

Membership

Per maand vanaf:

Flexibele werkplek

Vergaderruimte

Koffie, thee, frisdranken

Postadres

Printen & kopiëren

Naambordje op de gevel

Wifi

Ontvangst gasten

Telefoon aansluiting

Voor 1 jaar vast

per maand

Voor half jaar vast

per maand

Per maand


Ocassional werken

€220,-

8 dagen per maand

10% korting op iedere boeking

onbeperkt

ja

z/w onbeperkt

ja

ja

ja

nee

€220,-

€260,-

€300,-

Onbeperkt Flexwerken

(Meest Gekozen)

€325,-

onbeperkt

15% korting op iedere boeking

onbeperkt

ja

z/w onbeperkt

ja

ja

ja

ja

€325,-

€375,-

€425,-

Vaste werkplek

€450,-

onbeperkt

15% korting op iedere boeking

onbeperkt

ja

z/w onbeperkt

ja

ja

ja

nee

€450,-

€500,-

-